Vikten av en bra relation till sig själv.

förändring mindset må bättre Apr 17, 2024

Jag brukade ha en rätt taskig relation till mig själv. Jag kunde aldrig mäta mig med dom ideal jag satt upp, tyckte alltid att jag kunde ansträngt mig mer eller gjort saker bättre, fortare, snyggare. Det gällde även mig som person… jag kunde alltid vara bättre, mer effektiv och snyggare.

Att vara ensam och bara ha mig själv som sällskap var något jag undvek i det längsta, eftersom just då kom dom kritiska rösterna upp.

Kanske var det just därför jag försökte vara “produktiv” hela tiden, just för att jag mätte mitt “egenvärde” i just hur produktiv jag var. Ett fantastiskt recept om man vill bränna ut sig och föda den där underliggande stressen och otillräckligheten.

Relationen till oss själva är den enda relationen som vi med säkerhet kommer att ha livet ut.

Det är den absolut viktigaste relationen vi har men ändå är det så många som inte prioriterar den, så att den kan bli njutbar, utvecklande och kul.

I maj kommer vi fokusera på praktiska verktyg som förbättrar vår relation till oss själva både inne i Medlemskapet, på podden och här på fredagarna.

Kanske har du redan lyssnat på veckans podcast? “Att ta kraft utifrån, men ändå inifrån”, där vi smygstartar redan nu. Om inte kan du lyssna HÄR.

Om du inte rakt av kan säga att du är din egen bästa vän, då är det här jobbet för dig!

Håll ögonen öppna i maj för fler praktiska verktyg som du kan använda för att just skapa en bättre relation till dig själv.

Det är ett jobb som är mer värt än vi kan förstå, innan vi satt igång.

Vill du skapa förändring?

Förvandla ditt inre liv och upplev skillnaden när du förstår din hjärna och vet hur du skall träna den.

Kom med in i Medlemskapet du också. 

Läs mer här