Privat Coachning

Just nu finns inga lediga platser, men... 

Fyll i formuläret nedan så får du reda på först, när det finns en ny möjlighet att jobba med Anna privat. 

Det är jag som är Anna, 

och jag har förändrats mycket dom senaste åren.

Min mission är att alla kvinnor som vill skall kunna ta kontroll över sina känsloliv och må bättre. 

Vad det betyder för DIG, kan bara DU veta, så därför lägger jag mig aldrig i VAD du vill göra, jag hjälper dig bara att ATT skapa det du vill. 

Allt börjar med våra känslor och när vi kan styra dom i en högre utsträckning så kan vi också skapa det vi vill, både på insidan och utsidan. 

Susanne

"Detta är den bästa investeringen jag gjort. Jag är såå glad att jag träffat just Anna som är så generös, lyhörd och personlig i sitt sätt att vara och coacha. Boka dig för coaching hos Anna och du kommer att få verktygen och nycklarna till ett lugnare mer behagligt och värdefullt liv. Du kommer inte att bli besviken. Du är så positiv och motiverande. 
Jag hör alltid din röst i bakhuvudet varje dag. Tack för allt det du gör.
"

Josefine

"Jag är så glad att jag har gjort detta och fick chansen att göra det med dig! Att ses en gång i veckan har öppnat upp en ny värld för mig, du är fantastiskt, har så mycket energi och driv och inspirerar!   Jag har hittat så mycket skräp under mattan som jag inte ens visste var där. Du har gett mig konkreta verktyg som jag kan använda mig av direkt och HUR jag ska gå tillväga. Allt med dig har varit så hands-on och något som jag har kunnat implementera direkt."

Annelie

"Jag har lärt mig så mycket om mig själv och hur mina tankar styr mina känslor, vilka kan leda mig bort från  det jag önskar eller tar mig närmare min vision. Jag har lärt mig att se på/lyssna på andra människor med hjälp av min och andras manual, vilket var en riktig aha-upplevelse. 

Att fatta obehagliga beslut och tänka - "du är på rätt väg", istället för att säga/tänka "det där klarar jag inte". Det är helt ok att vara lite "kräklig" ibland :-)

Alla borde jobba med Anna, bara hon har en 1-to-1 tid över till mig."

Catharina

"Det var så otroligt omvälvande, omkullkastande på ett positivt sätt som jag inte hade väntat mig. Att det skulle ge något det hade jag förväntat mig men inte på detta sätt. Prova! Du har allt att vinna och inget att förlora. Det är en investering i dig själv, långsiktigt. Anna är fantastisk! Kunnig, tydlig, inspirerande, pushar med ett stort hjärta!"

Barbara

"I felt an instant connection with Anna – we “clicked.” Right away, I was able to open up and share my fears and questions, my hopes and ambitions. She challenged me to examine my thoughts, and she encouraged me to take steps to change what displeased me – but always reinforced that I was in charge of my thoughts and my actions! Now when I find myself reacting to a situation, I can pause and remind myself that I get to choose how I want to respond. The feeling of power over my own life is a gift I didn’t even know I was waiting for. Thank you, Anna, for your kindness, your humor, and your wisdom.

Laure

Jag kom först i kontakt med Anna via hennes podd. Jag kände direkt att hon på ett bra sätt kunde förklara hur känslor och tankar påverkar våra liv och det ville jag verkligen jobba med eftersom jag har ofta känt att mina tankar om mig själv begränsade mig. Det är helt otroligt hur jag kunde på 6 månader, öppna upp för så mycket förändringar i hur jag tänker och hur jag ser på mig själv. Oavsett om det gäller arbetsliv, föräldrarollen, träning och hälsa, eller relationer, så gör jag nu mina val på en helt annan bas och mycket mer harmoniskt än tidigare. Det har haft stor betydelse för hur jag mår och hur jag har nått mina mål.
Anna är engagerad och lyhörd, väldigt erfaren på att coacha och jag gillade särskilt att jag kunde i efterhand, ibland månader efter, reflektera på det jag har sagt eftersom Anna dokumenterar så väl.
Jag kan varmt rekommendera att jobba med Anna!