645 kr varje månad

7 dagars provversion
Din betalningsinformation lagras på en säker server för framtida köp

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

MEDLEMSKAPET

Allt du behöver på samma ställe för att träna din hjärna.

Medlemskapet är ett "hjärn-gym" för kvinnor, med allt som behövs för att träna din hjärna att jobba FÖR dig istället för EMOT dig. Full med likasinnade kvinnor på samma väg som du.

  • Tillgång 24/7 till online-portal med alla kurser & workbooks.
  • FB-grupp för gemenskap och tillgång till Anna med Q&A, inspiration och nyheter.
  • Individuell coachning i grupp varje vecka för dom som vill. (Tillgång till alla replays 3 mån bakåt)
  • Frivilliga månadstema för ökat fokus och djupare förändring.
  • Månadsinvestering 645 kr
  • Avsluta när du vill.

 

Vad säger medlemmarna?

Medlemskapet har varit perfekt för mig eftersom jag är en nyfiken person som är intresserad av lärande och personlig utveckling. Även om man är 70 år så finns massor att ta till sig. Jag är så tacksam för både den egna coachningen som jag fått av Anna samt de generösa möjligheten att i efterhand lyssna - Replays -är andra blir coachade. Jag har ökat min medvetenhet om hur tanke - känsla -handling hänger ihop. Jag har upplevt att jag nu kan styra mina tankar och jobbiga situationer blir inte längre så otrevliga. Jag är nu mycket lugnare och nöjdare med vad jag presterar ( fd prestationsprinsessa) Jag kan varmt rekommendera . Sätt mål - jobba mot målet och få hjälp under vägen! Gå med i Medlemskapet. Det har hjälp mig- TACK Anna🥰🎶

Berit

Medlemskapet är perfekt när man behöver få ordning på sitt liv och sina tankar. Att få verktyg för att ändra sin inställning till olika omständigheter har för mig varit till stor hjälp både i yrkeslivet så som hemma med familj och vänner. Idag blir jag väldigt sällan irriterad eller upprörd över hur andra agerar eller beter sig. Jag känner att jag har större kontroll över mina känslor och kan få tankarna att arbeta med mig istället för emot mig.

Emelie

Medlemskapet är så himla värt det. Alla verktyg är verkligen HELT otroliga och har hjälpt mig att systematiskt gå igenom del efter del av mitt liv. Nu styr jag mitt liv själv och det är så skönt.

Anna