I dag klädde jag på mig klockan tre

Det här är nyttigt för mig... det här ställer all min "skit" precis där jag kan se den. 

Halsfluss från helvetet gör ont och är i vägen, men för mig har det varit (och är det i skrivande stund) mer nyttigt än jag kan beskriva. 

Jag tillhör gruppen som är dålig på att "ta hand om sig själv", för jag har i hela mitt liv inte sett det som något "produktiv". 

Efter en hel del coachning och självcoachning, så har jag kommit långt, även om det finns mycket jobb kvar. Åh en hel del jobb på just detta område har jag gjort de senaste dagarna. 

Jag har varit villig att känna obehag...

För mig är det otroligt obehagligt och olustigt att inte vara "produktiv", så att ta ansvar för mig själv när jag mår dåligt och faktiskt ligga i sängen fram till kl 15, har inte varit någon dans på rosor. 

(Jag har inte ens varit "smygproduktiv" med att läsa, skriva i FB-gruppen eller var på Instagram, jag har BARA legat där)


Det har lärt mig mycket, och här är några av tankarna jag tänkt:

-Jag vill ta hand om mig så jag kan ta hand om andra.
-Jag övar på att vara min egen bästa vän
-Det är ok att vila när man är sjuk
-Det är ok att inte ha gjort 70% av din veckoplanering, för du tar hand om dig själv. 

JOBBIGT JOBBIGT JOBBIGT!! Men jag har legat kvar. 


Grejen är den, att jag inser intellektuellt att jag måste ta hand om mig själv för att jag skall hålla och kunna producera på den nivå som jag vill. Men min reptilhjärna försöker varje gång övertala mig att skjuta upp saker jag gör för mig och för min återhämtning. Men mitt lilla ofrivilliga husdjur har inte rätt här och därför jobbar jag på det som skjutton nu! Säkert är det också därför jag försöker pumpa ut det till alla er! 

Att älska dig själv är inte alltid lätt, men allt blir mycket lättare om vi jobbar på det!

Detta fick bli det enda "produktiva" jag fick göra idag. Så nu skall jag gå tillbaka till sängen. ;-)

Close

50% Complete

Jag vill hålla kontakten, så jag kan ge dig fler tips, idéer och pepp på din resa!

Skriv upp dig på nyhetsbrevet och få min gratis "Att-göra-list", som Pdf!