Felet är inte alltid det vi tror

Jag har slagits med min kropp hela mitt liv! Jag har aldrig varit överviktig, men det spelar ingen roll för problemet sitter inte i vikten/storleken/fettprocenten... det sitter i huvudet! Det vet jag nu. ..Jag har ”obsessat” över min kropp HELA mitt liv. 

Jag har i perioder ätit allt inom synhåll, för att sedan ”kompensera” genom att fasta. 

Motion har varit ett sätt att gå ner i vikt och inte något jag egentligen gjort för att jag velat. 

Viktväktarna, räknat kalorier, keto, bara grönsaker, ALP, riksgospitalet, kålsoppa etc etc. (Minns ni den? Var det sent 90-tal? Den där som man fick äta hur mycket som helst av?)

Eller som jag gjorde för typ tio år sedan... nämligen typ sluta äta och bara dricka cola light!
Min tandläkare var inte nöjd...Helt seriöst! Så mycket tid och tankekraft jag lagt på att ”slå” på mig själv och min kropp för att den (enligt mig) var 2-5 kg för tung. 

Det är FÖRST NU det senaste året, som jag med hjälp av min coach och min utbildning börjat få rätsida på allt. 

Att allt grundar sig i mina tankar om mig själv och mitt värde. 

Nu har jag VERKLIGEN funderat på vad jag vill med min kropp och kommit fram till att jag vill vara stark så jag håller länge. Vad jag sedan väger är sekundärt. PÅ RIKTIGT HAR DETTA SJUNKIT IN HOS MIG!

Att själv utbilda mig till Life & weight loss coach, har räddat min relation till mig själv! 

Vill du ha hjälp med din vikt, så kan jag bara säga att det spelar ingen roll vad du äter, hur många kalorier eller hur mycket du tränar, om du struntar i vart problemen börjar någonstans. Nämligen i dina tankar! 

Puss på er! 

Close

50% Complete

Jag vill hålla kontakten, så jag kan ge dig fler tips, idéer och pepp på din resa!

Skriv upp dig på nyhetsbrevet och få min gratis "Att-göra-list", som Pdf!